Allround onderhoudsmonteur vast dienstverband, Schoeller Allibert Netherlands B.V

Allround onderhoudsmonteur vast dienstverband, Schoeller Allibert Netherlands B.V

Job title: Allround onderhoudsmonteur vast dienstverband, Schoeller Allibert Netherlands B.V

Company: Randstad

Job description: vacature introductie

Ben jij een onderhoudsmonteur die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder. Voor Schoeller Allibert in Hardenberg ben ik op zoek naar een onderhoudsmonteur. Schoeller Allibert is één van de grootste spelers op het gebied van verpakkingsmaterialen. Check gauw de hele vacature!

wat bieden wij jou

Salaris tussen de € 2640 en € 3166 euro bruto

14,4% ploegentoeslag boven op je salaris

2 ploegensysteem

Goed bereikbaar

Ontwikkelingsmogelijkheden

Direct op contract bij Schoeller!

wie ben jij

Jij bent iemand met veel vakkennis en je hebt oog voor veilig werken. Je werkt netjes en houdt alles correct bij. Daarnaast heb of ben je ook:

  • Een afgeronde Mbo 3 of 4 opleiding werktuigbouwkunde, elektro of mechatronica;
  • Iemand met relevante werkervaring;
  • Ervaring met pneumatiek, hydrauliek en besturingssystemen.

wat ga je doen

Je komt te werken op de afdeling Maintenance. Deze afdeling staat onder leiding van de Teamleider TD . Het team bestaat naast de leidinggevende uit ca. 6 Maintenance storings- en onderhoudsmonteurs. Je zult je voornamelijk bezighouden met het onderhouden van machines en installaties. En het oplossen van storingen. Er moeten hierbij verbeterpunten en modificaties worden uitgevoerd. Er is ruimte voor eigen inbreng. Je kunt zelf voorstellen doen voor verbeteringen, vernieuwingen en modificaties.
Ook behoort het toezicht houden op orde en netheid in de werkplaats tot je takenpakket als onderhoudsmonteur. Denk hierbij ook aan het naleven van de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu.

waar ga je werken

Je komt te werken bij Schoeller Allibert in Hardenberg. Schoeller Allibert staat voor een breed gamma van standaard en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen. Dankzij hun uitgebreide productgamma kunnen ze oplossingen bieden voor distributie, opslag en winkeldisplay. Met de standaardoplossingen bedienen ze internationale bedrijven als Inbev, BMW, GlaxoSmithKline, Unilever, iGPS en heel wat postbedrijven.

Naast verpakkingsoplossingen die uit voorraad leverbaar zijn, biedt Schoeller Allibert ook op maat gemaakte systemen. Veel van de oplossingen zijn speciaal gemaakt voor specifieke klanten en sectoren. Zoals de drankenkratten en plateaus voor Carlsberg, SAB Miller en Heineken. Tot nog toe hebben klanten als Coca-Cola en Volvo al beroep gedaan op Schoeller Allibert oplossingen op maat. Hierin hebben ze zich al kunnen bewijzen voor klanten als Aston Martin, Heinz en Marks & Spencer.

sollicitatie

Heb jij interesse in deze vacature in de techniek? Solliciteer dan meteen. En ik, Dagmar, neem dan contact met je op! Voor meer vragen kun je mij ook altijd bellen of appen.

#technieknoordoost

Expected salary: €2640 – 3166 per month

Location: Hardenberg, Overijssel

Job date: Tue, 15 Jun 2021 22:45:13 GMT

Apply for the job now!

#Allround #onderhoudsmonteur #vast #dienstverband #Schoeller #Allibert #Netherlands