Ambulancebehandlerelev, Falck Øst

Ambulancebehandlerelev, Falck Øst

Job title: Ambulancebehandlerelev, Falck Øst

Company: Falck

Job description: Ambulancebehandlerelev, Falck Øst

Ambulancebehandlerelev – en spændende karriere, hvor du gør en forskel for andre.

Om jobbet

Når syge eller tilskadekomne borgere skal behandles i en ambulance, er de ofte urolige og bange.

Som ambulancebehandler skal du sikre, at patienten hurtigt føler sig rolig og tryg i dit nærvær.
Via vekslen mellem teori og praksis under uddannelsen får du en god start på en spændende karriere.

De lokale praktikansvarlige ambulancebehandlere og paramedicinere vil, i samarbejde med den lokale leder, vejlede dig gennem hele din uddannelse. Vores dygtige og engagerede ambulanceinstruktører vil ligeledes bidrage til din faglige udvikling.
Som ambulancebehandlerelev bliver du en del af et team af dedikerede medarbejdere, hvor der lægges vægt på blandt andet stærk faglighed, uddannelse, kvalitetssikring og sociale relationer.

Om dig

Nogle af forudsætningerne for at blive en god ambulancebehandler er, at du er handlekraftig, selvstændig, nysgerrig og opsøgende, og at du kan kommunikere klart og effektivt i øjenhøjde med både patienter, kolleger og samarbejdspartnere.

Du skal være tillidsvækkende og omsorgsfuld, ansvars- og kvalitetsbevidst, have et positivt menneskesyn og flair for samarbejde. Desuden skal du kunne arbejde på alle tider af døgnet.

Derudover skal du kunne opfylde en række faktuelle krav samt bestå en fysisk test.
Du kan læse mere om dette på karrieresiderne på www.falck.dk.

Vær venligst opmærksom på, at du ikke kan ændre i din ansøgning, når den er afsendt, så vær omhyggelig med at få alle dokumenter med. https://www.falck.dk/om-falck/karriere/uddannelse/ambulanceredderelev/

Om os

Falck kører akutte og ikke-akutte ambulancekørsler for de danske regioner.
I samarbejde med regionerne har vi udviklet ambulancetjenestens kvalitet, så den i dag ligger på et højt internationalt niveau, både når det gælder ambulancepersonalets uddannelse og de teknologiske hjælpemidler.

Er du interesseret?

Vi læser ansøgninger løbende, derfor opfordrer vi dig til at sende din ansøgning og CV så hurtigt som muligt.
Ansøgningsfristen er d. 13-03-2022 kl. 23.59.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte
Susanne Aagaard
E-mail: [email protected]

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
Ansøgningsfrist:
13-03-2022
Lokation:
Region Øst – Hovedstadsområdet / Nordsjælland
Adresse:
Øst Danmark
Denmark
Følg Falck:

Careers with real life impact

Falck er en international markedsleder inden for beredskab og sundhedsydelser. Vi er til stede i 30 lande med mere end 30.000 ansatte, der alle deler en dedikation til at hjælpe mennesker i kritiske situationer. Vi har en stærk arv, og i mere end hundrede år har det været Falcks væsentligste opgave at skabe tryghed for borgerne ved at træde hjælpende til på en hurtig, kompetent og handlekraftig måde.

Vi er kompetente og parate til at handle for et sundere samfund. Uanset hvad dine drømme og ambitioner er, tilbyder Falck spændende karrieremuligheder, hvor du har indflydelse på din arbejdsplads og gør en positiv forskel for samfundet som helhed. Vi er på en rejse mod at styrke vores position som international markedsleder, og vi vil have dig med om bord. Lige fra arbejdsfunktioner på hovedkontoret til ude i marken vil du opleve en verden af forskellige professioner, en bred vifte af muligheder og professionelle kolleger, der er drevet af omsorg. Uanset i hvilken rolle du vælger at udfylde hos os, vil du finde mange forskellige motiverende opgaver, som vil udvikle dig både personligt og fagligt. Du vil nå langt hos Falck ved at være medfølende og handlingsorienteret. Vi er afhængige af medarbejdere med drivkraft, dygtighed og medfølelse, når vi arbejder på at forbedre den måde, vi drager omsorg, hjælper og i sidste ende redder liv på. Din karriere vil uden tvivl have stor indflydelse på det virkelige liv, da vi redder, hjælper og støtter mennesker i nød. Derfor vil en karriere i Falck gøre en forskel for mange flere liv end blot dit eget.

Do you want a career with real life impact?

Expected salary:

Location: Smørum, Hovedstaden

Job date: Fri, 10 Dec 2021 02:00:06 GMT

Apply for the job now!

#Ambulancebehandlerelev #Falck #Øst