Asiakaspalvelupäällikkö

Asiakaspalvelupäällikkö

Job title: Asiakaspalvelupäällikkö

Company: Rexel Finland Oy

Job description: Meillä Rexelillä myynnin rooli on ensisijaisen tärkeä menestymisemme kannalta. Myynnin organisaatiossa toimii koko Suomen osalta noin 160 myyjää ja jokaisen työpanos on merkittävä.

Myyntiä tukee myyntipalvelu, jonka vetovastuuseen haemme
ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Hyvinkäälle tai pääkaupunkiseudulle, toimipisteitä meiltä löytyy niin Helsingistä, Vantaalta kuin Espoostakin.

Asiakaspalvelupäällikkönä tehtäviisi kuuluu varmistaa, että asiakkaittemme palvelu myyntiorganisaation tukena toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimit esimiehenä tällä hetkellä noin kymmenen hengen tiimille.

Vastuullasi on olla mukana kasvattamassa Rexelin myyntipalvelu-organisaatiotamme ja sen roolia palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin tulevaisuudessa niin puhelimitse, sähköpostitse kuin muitakin sähköisiä kanavia käyttäen. Sinulla on tulevaisuuden Rexel urallasi mahdollisuus olla mukana mielenkiintoisissa myyntiprojekteissa, verkostoitua ja edetä urallasi.

Työtehtävässä menestymisessä sinua auttaa vahva esimieskokemus sekä tuntemus myynnin tukitoimista. Sinulla on aktiivinen ote ja haluat kehittyä ja kehittää. Olet kärsivällinen, vieden lävitse haasteellisetkin myyntiprosessit ja uudistukset Sinulla on hyvät organisointi-, kommunikointi- ja neuvottelutaidot sekä halu voittaa kanssamme. Olet kaupan ja asiakaspalvelun ammattilainen.

Tämä tiimi kaipaa nyt juuri sinun työpanostasi, joten laitathan hakemuksen tulille mahdollisimman pian. Hakemuslomakkeessa on mukana yksi videokysymys, johon vastaaminen on vapaaehtoista. Hakuaika päättyy 24.8.2021.

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin sivuillamme

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille – ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Lue lisää:

Expected salary:

Location: Helsinki

Job date: Fri, 30 Jul 2021 03:32:57 GMT

Apply for the job now!

#Asiakaspalvelupäällikkö