Asiakkuuspäällikkö

Asiakkuuspäällikkö

Job title: Asiakkuuspäällikkö

Company: Rexel Finland Oy

Job description: Meillä Rexelillä myynti on keskeisessä roolissa. Myynnissä toimii Suomen osalta 170 ammattilaista ja jokaisen työpanos on merkittävä. Meille on tärkeää laadukas palvelu ja asiakastyytyväisyys. Kasvamme kannattavasti.

Haluatko sinäkin kuulua menestyvään joukkoomme sähkötukkumaailman eturintamassa?

Meillä on avoinna vakituinen työpaikka juuri sinulle,

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ Turun myyntikonttoriin kiinteistötekniikan ja teollisuusmyynnin organisaatioon.

Alkuun työtehtäviisi kuuluu keskittyä jo olemassa oleviin pienempiin urakoinnin asiakkuuksiin ja hankkia uusia asiakkuuksia Varsinais-Suomen alueella, olet siis aktiivinen toimija asiakasrajapinnassa. Teet päivittäistä kaupankäyntiä ja viet lävitse myyntiprojekteja. Huolehdit sujuvasta toimittajayhteistyöstä sekä kehität oman asiakassegmentin myyntiä ja asiakaskohtaisia palvelukonsepteja.

Olemme suunnitelleet sinulle urapolkua näistä pienemmistä asiakkuuksista, ajan myötä hoitamaan ja vastaamaan isompia ja laajempia kokonaisuuksia ja asiakkuuksia.

Tämän vuoksi, tehtävään soveltuukin esimerkiksi uran alkutaipaleella oleva tai toki myös kokeneempi konkari. Toivomme sinulta kuitenkin sähköalan koulutusta, esimerkiksi sähköinsinööri tai muutoin hankittua kokemusta ja tuntemusta sähkötarvikkeista ja potentiaalisista asiakkuuksista. Sinulla on luontaista intoa lähteä tapaamaan asiakkaita ja omaat aktiivisen otteen niin nykyisiin kuin tuleviin asiakkaisiimme. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot sekä halu voittaa. Myös projektikaupan kokemuksesta sekä ruotsinkielen taidosta on tehtävässä hyötyä. Osaat hyödyntää MS-Office työkaluja sekä CRM- järjestelmää päivittäisessä asiakastyössä.

Onnistumisessa sinua tukee ammattitaitoinen ja menestyvä seitsemän hengen tiimi, jossa on hyvä me henki. Saat myös vapaat kädet toteuttaa työtäsi. Käytössäsi sinulla on Rexelin laaja palvelutarjonta sekä alan vahvimmista ammattilaisista koostuva myynnin tukiorganisaatio. Rexelillä sinulla on mahdollisuus olla mukana mielenkiintoisissa myyntiprojekteissa, verkostoitua ja edetä urallasi. Työ on vakituinen ja kokoaikainen arkipäivätyö.

Tähän mielenkiintoiseen tehtävään pääset hakeutumaan täyttämällä hakemuslomakkeemme viimeistään 3.11.2021. Toimi pikaisesti, sillä teemme haastatteluja jo hakuajalla. Hakulomakkeessa on mukana yksi videokysymys, johon vastaaminen on vapaaehtoista. Liitäthän mukaan ansioluettelon.

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin sivuillamme

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille – ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Lue lisää:

Expected salary:

Location: Turku, Varsinais-Suomi

Job date: Sat, 09 Oct 2021 23:58:01 GMT

Apply for the job now!

#Asiakkuuspäällikkö