Assemblagemedewerker, Omron Manufacturing of the Netherlands

Assemblagemedewerker, Omron Manufacturing of the Netherlands

Job title: Assemblagemedewerker, Omron Manufacturing of the Netherlands

Company: Randstad

Job description: vacature introductie

Omron Manufacturing of the Netherlands in ‘s-Hertogenbosch is op zoek naar assemblagemedewerkers. Het is een functie voor lange tijd in 2 ploegen. De werktijden zijn van 6.00 – 15.00 en van 14.45 tot 23.45 uur. En omdat je in ploegen werkt krijgt je over alle gewerkte uren 20% ploegentoeslag.
Omron is marktleider op het gebied van industriële automatisering en medische apparatuur.

wat bieden wij jou

Salaris € 13,43 wanneer je 23 jaar of ouder bent

Fulltime baan in 2 ploegen

Bedrijf ligt aan de Maaspoort in Den Bosch

wie ben jij

Omron heeft verschillende assemblagelijnen. Omdat het om complexere lijnen gaat, heb jij bij voorkeur ervaring in een technische assembly omgeving (elektronisch/mechatronica/automotive). Daarnaast ben je communicatief, hebt een hoog kwaliteits- en productieniveau en durf je met initiatieven en verbeterpunten te komen.

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Technisch inzicht
  • Motorisch goed ontwikkeld
  • Resultaat gericht

wat ga je doen

De assemblagewerkzaamheden ga jij uitvoeren aan de assemblagelijn. In jouw eigen werkruimte zorg jij ervoor dat het product binnen een bepaalde tijd wordt gemaakt en dat deze voldoet aan de kwaliteitseisen. Voor jou staat kwaliteit daarom ook bovenaan jouw prioriteitenlijstje. Jouw doel is dan ook het assembleren, corrigeren, testen (en verpakken) van halffabricaten en eindproducten. De tafel waaraan je staat is op een efficiënte manier is ingericht, waardoor het productieproces zo optimaal mogelijk wordt ingericht. Samen met jouw collega’s zorg jij door middel van een goede samenwerking en duidelijke communicatie dat alles goed verloopt.

waar ga je werken

Een salaris van € 13,43 bruto per uur wanneer je 23 jaar en ouder bent. En wanneer je gaat werken in 2 ploegen ontvang je ook een toeslag van 20% over alle gewerkte uren. Het bedrijf heeft een gezellige kantine waar gezamenlijk wordt gepauzeerd. Er is catering aanwezig, waarbij je lekkere dingen kan kopen, maar ook zijn er koelkasten en magnetrons wanneer je zelf je eten meeneemt. Natuurlijk is er gratis koffie en thee te verkrijgen. En er is volop ruimte voor ontwikkeling en mogelijkheden voor overname bij goed functioneren. Als een wereldwijde onderneming omvat Omron een rijke variëteit aan culturen. Respect voor het individu is een aspect waar Omron grote waarde aan hecht. Ethisch verantwoord gedrag, oprechtheid en het creëren van een open atmosfeer op de werkplek zijn essentiële zaken die onze medewerkers uiterst serieus nemen.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Dan komen we graag met je in contact. Reageer dan via de site op de vacature met een recent CV en een motivatie voor de functie. We nemen dan direct telefonisch contact met je op om alles door te spreken. E zijn we beiden enthousiast? Dan brengen we je direct in de procedure.

Expected salary: €13.43 per hour

Location: ‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Job date: Wed, 19 May 2021 22:18:51 GMT

Apply for the job now!

#Assemblagemedewerker #Omron #Manufacturing #Netherlands