Butiksvärdar sökes till kommande uppdrag hos vår kund i Malmö

Butiksvärdar sökes till kommande uppdrag hos vår kund i Malmö

Job title: Butiksvärdar sökes till kommande uppdrag hos vår kund i Malmö

Company: Eterni Sweden AB

Job description: BUTIKSVÄRD TILL KOMMANDE UPPDRAG HOS VÅR KUND I MALMÖ

Har du ett brinnande intresse för inredning och förvaring? Drivs du av att överträffa kundens förväntningar och leverera högklassig service? Har du tidigare erfarenhet från butiksarbete i detaljhandeln och en problemlösningsförmåga som tar dig framåt? Då ska du söka denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

Som Butiksvärd kommer du arbeta med att möta befintliga och potentiella kunder för att kunna erbjuda anpassad inredning och förvaring. Tjänsten innefattar sådant som att boka in och genomföra säljsamtal med kunder samt att följa upp dessa. Därutöver arbetar du med att planera inredning och förvaring utefter behov och säkerställer aktivt att butiken ser välkomnande ut under hela dagen.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Sälj- och planeringssamtal.
  • Uppföljningar.
  • Kassaarbete.
  • Butiksunderhåll.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

För att trivas i rollen som Butiksvärd har du tidigare erfarenhet från detaljhandeln. Du värderar en god kommunikations- och samarbetsförmåga högt och att alltid jobba för att överträffa kundernas förväntningar ser du som en självklarhet. Du trivs med att skapa gemenskap i teamet och ser inga problem med att arbeta självständigt. Vidare har du ett intresse för inredning och förvaring och har en lösningsfokuserad inställning som hjälper kunderna att nå de bästa möjliga förvaringslösningarna.

Viktigt för tjänsten:

  • Butikserfarenhet från detaljhandeln, gärna inom inredning eller bygg.
  • Planeringserfarenhet av exempelvis kök, badrum och/eller garderober.
  • Vana av ensam- och kassaarbete i butik samt intresse för inredning och förvaring.
  • God kommunikations- och samarbetsförmåga.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Butiksvärd är ett konsultuppdrag på minst 6 månader. Du kommer schemaläggas på ett antal timmar i veckan och vi ser gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning vid sidan av, exempelvis är du studerande. Arbetstiderna är främst förlagda på kvällar och helger. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

Övrigt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Expected salary:

Location: Malmö

Job date: Thu, 15 Jul 2021 22:24:46 GMT

Apply for the job now!

#Butiksvärdar #sökes #kommande #uppdrag #hos #vår #kund #Malmö