Ekonomiassistent till Circles Sweden i Stockholm

Ekonomiassistent till Circles Sweden i Stockholm

Job title: Ekonomiassistent till Circles Sweden i Stockholm

Company: TNG Group AB

Job description: Vi söker dig som vill jobba självständigt som ekonomiassistent / redovisningsassistent hos Circles Sweden i Stockholm! Sök jobbet

Vi söker dig som vill jobba under eget ansvar med leverantörsreskontra och kundreskontra på Circles Sweden som är ett dotterbolag till den globala koncernen Sodexo. Till en början är det ett uppdrag på 3-4 månader och en arbetstid på 75-100%. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning och även en tillsvidareanställning. Start är i slutet på juni.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som ekonomiassistent / redovisningsassistent där du får ta ansvar för leverantör- och kundreskontra för Circles Sweden. Du kommer sitta tillsammans med Sodexos ekonomiavdelning och även ha kontakter med kollegorna på Circles Sweden när det gäller olika frågor.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

  • Löpande bokföring med månads- delårs- och årsbokslut, t ex reserveringar och kontoavstämningar
  • Leverantörsreskontra med tillhörande leverantörskontakt
  • Kundreskontraansvar som idag löpande hanteras av extern leverantör
  • Statistik och rapportering till kollegor i USA på moderbolag

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Circles är en ledande leverantör av personliga tjänster till fastigheter, företag och deras anställda. Vi har en spetskompetens inom service, och några av de mest välkända och krävande företagen är kunder till oss idag. Vi levererar framtidens besöksupplevelse och skapar engagemang och gemenskap hos våra kunder. Vi har idag en internationell närvaro med nästan 300 anställda i Frankrike, Sverige, USA, UK och Nederländerna. Bolaget är en del av Sodexo-koncernen med huvudkontor i Frankrike. Sodexo är den 19e största arbetsgivaren i världen och en global ledare inom serviceindustrin som mottagit en rad utmärkelser som ‘Årets Employer Branding Företag’ och ‘Karriärföretag’ 2019.

Som Sodexos dotterbolag är vi en del av en koncern som sätter sina medarbetare, kunder, miljö och hållbarhet i fokus.

VEM ÄR DU?

Vi söker helst dig som vill jobba deltid, runt 75%. För det här uppdraget ser vi gärna att du har jobbat på en ekonomiavdelning sedan tidigare så att du lärt dig kontera, boka en faktura m.m. och är bekant med det praktiska arbetet inom reskontra. Du behöver ha någon eller några terminers teoretisk kunskap inom ekonomi från akademisk eller yrkesinriktad utbildning för att matcha våra önskemål. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att lyckas i jobbet behöver du vara noggrann, ansvarstagande och resultatinriktad. Det hänger ihop med att du får jobba självständigtredan från första dagen med stöttning från kollegorna på Sodexo. Du kommer att få en bra introduktion så att du har goda möjligheter att göra ett bra jobb. Vi jobbar ofta mot deadlines och då gäller det att hålla fokus på att komma i mål med den uppgiften. För att passa in i rollen och i teamet ser vi också att du är prestigelös eftersom det är en liten grupp och arbetsuppgifterna kan komma att variera.

INTRESSERAD? Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Expected salary:

Location: Stockholm

Job date: Tue, 01 Jun 2021 22:38:30 GMT

Apply for the job now!

#Ekonomiassistent #Circles #Sweden #Stockholm