Erfaren Automationsingenjör sökes till Gnotec

Erfaren Automationsingenjör sökes till Gnotec

Job title: Erfaren Automationsingenjör sökes till Gnotec

Company: Gnotec Sweden

Job description: Arbetsbeskrivning

Som automationsingenjör hos oss på Gnotec Sweden, som är en leverantör inom fordonsindustrin, erbjuds du en varierande och stimulerande roll med mycket frihet under ansvar. I din roll kommer du att utveckla automatiserade lösningar på våra tillverkande enheter. T ex robotisera svetsoperationer, monteringsutrustningar, framtagning av specialmaskiner etc. Arbetet innebär både förbättringar i befintliga utrustningar och drivande av nya projekt. I projekten medverkar du från konceptstadie till det att artikeln och/eller anläggningen är driftsatt och i produktion.

Du är delaktig i att sätta kravspecifikationen på ny utrustning och medverkar även vid godkännande och frisläppning av utrustningen i produktion.

Vi arbetar tvärfunktionellt i produktionsteam, där olika funktioner ingår. På det viset tar vi hjälp av varandras kompetens för att hitta den bästa lösningen. Som automationsingenjör kommer du att arbeta med specifika projekt i samarbete med produktionsteamen på olika avdelningar. Du har också ett nära samarbete med dina kollegor i teknikgruppen.

Kvalifikationer

  • Teknisk högskoleutbildning med inriktning automation eller mångårig erfarenhet av automation inom industrin
  • Yrkeserfarenhet från industribranschen och produktionsteknik värdesätts.
  • Robot-programmering och erfarenhet från PLC system av fabrikat Mitsubishi och- eller Beckhoff är meriterande.
  • Erfarenhet och kunskaper inom pneumatik, maskinelektronik och normalt förekommande verkstadsarbete är också meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med stort teknikintresse och en nyfikenhet att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en förmåga att interagera, strukturera och synka ditt arbete med dina kollegor och andra avdelningar.

Vi ser också att du har ett positivt synsätt, lätt för att samarbeta och kommunicera.

Arbetstiden är förlagd till dagtid med placeringsort Kinnared. Arbete kommer också att ske på vår framtida produktionsanläggning i Hyltebruk. Tjänsteresor kan förekomma.

Sista ansökningsdag är 18/8. Har du frågor är du välkommen att ringa Erling Forsberg, Teknisk chef, 010-4981390 från 9/8.

Vi ser fram emot din ansökan, ansök nu! Processen framåt kan innehålla steg för urval, intervjuer, referens- och bakgrundskontroller och psykometriska tester. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund. Vår gemensamma vilja är att göra Gnotec till ett enastående företag både som arbetsplats och samarbetspartner.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

About Gnotec Group

Gnotec Group is a leading International manufacturer of metal components to the demanding Automotive and Commercial Vehicle industry. Our operations in China, Czechia, Germany, Slovakia, Sweden and US has more than 1300 employees and offers state of the art technology in Automatic pressing, Welding and Assembly . We offer processes and solutions for different materials, thicknesses, complexities and applications. High automation together with Lean manufacturing, Continuous improvement and Zero Defect Principle are our DNA at each plant, performed by highly skilled employees.

Read more about who we are and our values at gnotec.com

+ Läs mer om jobbet

Om företaget

Gnotec Sweden har 400 anställda vid våra anläggningar i Kinnared, Hylte och Reftele. Vi är en del av Gnotec Group, en snabbt växande producent av metallkomponenter för fordonsindustrin med verksamheter också i Kina, Slovakien, Tjeckien, Tyskland och USA. Vi erbjuder avancerad pressning, svetsning och montering. Hög grad av automation, Lean produktionsmetoder, ständiga förbättringar och nollfels-princip är vårt DNA på våra produktionsanläggningar och hos våra skickliga medarbetare. Gnotecs produktutveckling är en avancerad och agil process.

+ Läs mer om företaget

Expected salary:

Location: Hylte, Halland

Job date: Wed, 14 Jul 2021 22:39:38 GMT

Apply for the job now!

#Erfaren #Automationsingenjör #sökes #Gnotec