Facility Support på kvällstid Sweden | Kungsängen, Sweden

Facility Support på kvällstid Sweden | Kungsängen, Sweden

Job title: Facility Support på kvällstid Sweden | Kungsängen, Sweden

Company: Ingram Micro

Job description: Job Description

Position at Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

Vi söker en Facility Support till vår site i Brunna på Kvällstid

Är du en driven, ansvarstagande och serviceinriktad person som vill arbeta med underhåll av tjänster och processer som stöder kärnverksamheten i organisationen samt säkerställer en trivsam arbetsmiljö för anställda och andra som vistas i vår fastighet.

Vi söker dig som vill vara med och forma morgondagens detaljhandel och som vill ingå i ett glatt och engagerande team. Du kommer att kunna utveckla dig själv som individ och växa inom ett spännande och utvecklande företag i en snabbrörlig bransch.

OM TJÄNSTEN

Som Facility Support på kvällstid, kommer du att hjälpa till med att planera den dagliga verksamheten kopplat till vår fastighet och våra lokaler i Brunna. Du ger stöd och underlättar anläggningsaktiviteter samt ser till att underhåll av utrustning, anläggningar mm får de reparationer som krävs.

Du kommer också ha fokus på arbete med hållbarhet, hälsa, miljö och säkerhetsfrågor.

Förutom ovan innebär rollen ansvar, kontroll och åtgärd av dagliga ärenden, såsom:

 • Löpande underhåll av fastigheten och lokalerna samt säkra att vi uppfyller hälso- och säkerhetskraven
 • Ansvarig för Truckar och service av dessa, se till att de är fullt fungerande inför varje arbetsskift
 • Hantera nödsituationer och brådskande ärenden som uppstår samt hantera konsekvenser av dessa
 • Se till att alla regler och bestämmelser förstås och tillämpas
 • Samordna och planera viktiga tjänster såsom reception, säkerhet, underhåll, post, arkivering, städning, mat, avfallshantering och återvinning
 • Hantera dokumentation för reoperationsarbete och SOPs samt genomföra reparationsarbete för att säkerställa minsta möjliga störningar i kärnverksamheten
 • Ansvara för förbrukningsvaror ink reservdelar
 • Hjälpa till att samordna entreprenörernas arbete och säkerställa att arbetet utförts på tillfredställande sätt samt rapportera eventuella brister
 • Driva och leda förändring för att säkerställa minsta störningar i kärnverksamheten

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en person som tar initiativ, är ansvarsfull samt tycker om att stödja dina kollegor i den dagliga driften och ge god service. Som person är du målinriktad och förstår vikten av uppsatta regler och rutiner för att kunna upprätthålla en mycket god kvalité samt nå uppsatta mål. Vi ser också att du är flexibel i ditt arbetsuppdrag med intresse för att utvecklas.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har arbetserfarenhet eller utbildning inom; Facility Management, Fastighetsskötsel, Förvaltning el liknande. Du besitter god kommunikationsförmåga, är mål-och resultatinriktad, har gott ordningssinne samt gillar att hålla ett högt tempo.

Arbetsbelastningen kan variera från dag till dag, vilket kräver en god förmåga inom stresshantering och möjlighet att kunna fatta lämpliga beslut och omprioriteringar, även under tidspress samt att du gillar att arbeta självständigt då du är ensam ansvarig inom Facility Services på kvällsskiftet

Som person är du ansvarsfull, noggrann och sprider härlig energi omkring dig och har förmodligen nära till skratt, men har samtidigt en hög integritet i din yrkesroll. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att lösa varje unikt ärende på bästa sätt.

Du som söker har också följande kvalifikationer:

 • Mycket god IT-vana (Officepaketet), främst Excel.
 • Truckbehörighet är meriterande, men skulle du sakna, så erbjuder vi utbildning.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, talar du tyska är det meriterande.

Registerkontroll utgör en del av vår säkerhetsprövning, som ska göras innan en person deltar i säkerhetskänslig verksamhet.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Vi erbjuder en intressant position i en av våra affärsenheter som genomgår en spännande utveckling. Du kommer uppleva en hög grad frihet att skapa din egna arbetsdag tillsammans med teamet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. Omfattningen är heltid och du kommer att jobba kvällstid. Du rapporterar till vår Facility Manager, Niklas Samuelsson och kommer att vara stationerad på vårt nya och fräscha lager i Brunna.
För oss är det viktigt att alla anställda som arbetar hos oss ska känna sig trygga på sin arbetsplats. Vi har kollektivavtal med Transport för våra medarbetade i produktion och Tjänstemannaavtal för våra tjänstemän.

Urval sker löpande, så Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Ingram Micro

Med global infrastruktur och fokus inom moln, logistik, mobilitet och tekniska lösningar ser Ingram Micro till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt. Oavsett vilken marknad de verkar på eller var i världen företaget är verksamt.

Ingram Micro grundades 1979 och har i 40 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster.

Ingram Micro Sverige

Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom IT och Telekom. Vi representerar koncernens samtliga affärsområden; Technology Solutions, Cloud och Commerce & Lifecycle Solutions. Och erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Våra försäljningskontor hittar ni i Stockholm och Göteborg. Logistikverksamheter bedriver vi i Stockholm och Borås.

Expected salary:

Location: Kungsängen, Stockholm

Job date: Sat, 17 Jul 2021 22:18:00 GMT

Apply for the job now!

#Facility #Support #på #kvällstid #Sweden #Kungsängen #Sweden