Kunnossapitoasentaja (sähkö), Rauma

Kunnossapitoasentaja (sähkö), Rauma

Job title: Kunnossapitoasentaja (sähkö), Rauma

Company: Quant Finland Oy

Job description: Quant

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, jolla on lähes 90 operatiivista yksikköä noin 20 eri maassa ja joka työllistää yhteensä yli 2300 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa toimimme Quant Finland Oy nimellä ja muodostamme noin 500 työntekijän vahvan joukkueen.

Tehtävä

Asiakkaan tiloissa tapahtuvat 3-vuoro sähkö-, automaatio- ja mekaniikka painotteiset kunnossapidon työt, jotka pitävät sisällään tuotantolaitteiden vianhakua, korjaus ja ennakkohuoltotöitä sekä kehitystehtäviä. Tuot mahdollisuuksien mukaan ideoita koneiden- ja laitteiden käytettävyyden, laadun tai tehokkuuden parantamiseksi.

Eduksi katsomme muutaman vuoden työkokemuksen ja soveltuvan teknisen koulutuksen.

Luonteeltasi olet avoin, yhteistyökykyinen ja otat turvallisuusasiat tosissasi. Haluat tuottaa asiakkaillemme laadukkaita palveluja sekä tuotat lisäarvoa omilla ratkaisuillasi. Toimintatavoiltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen.

Tarjoamme

Tarjoamme 6 kk:n määräaikaisen työsuhteen, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä oman alasi huippuosaajaksi sekä kattavat työsuhde-edut. Meille turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja tarjoammekin sinulle edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

Hakeminen

Oletko etsimämme tuottavuuden tekijä? Lähetä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään 30.11.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten kannattaa olla nopea.

Lisätiedot

Arkisin klo 15-17 Jari Laksi 0400270287

Expected salary:

Location: Rauma, Satakunta

Job date: Wed, 20 Oct 2021 23:33:57 GMT

Apply for the job now!

#Kunnossapitoasentaja #sähkö #Rauma