Laboratorioapulainen

Laboratorioapulainen

Job title: Laboratorioapulainen

Company: Eurofins Scientific Finland Oy

Job description: Eurofins Scientific on maailman johtava life sciences -sektorin kansainvälinen yhtiö, jonka päätoimialoja ovat laboratorio- ja asiantuntijapalvelut elintarvike- ja maatalous-, ympäristö- sekä lääkesektoreilla. Konserniimme kuuluu yli 48 000 laboratorioalan ammattilaista yli 800 laboratoriossa yli 50 maassa ympäri maailmaa. Analyysivalikoimamme kattaa yli 200,000 luotettavaa analyysimenetelmää aitouden, alkuperän, turvallisuuden, toistettavuuden, koostumuksen ja puhtauden testaamiseen. Vuonna 2020 konsernimme liikevaihto oli noin 5.5 miljardia euroa.
Eurofins on toimialansa merkittävin toimija ja markkinajohtaja myös Suomessa. Suomen yhtiöidemme toiminta käsittää 32 testaus-laboratoriota, 9 tarkastuslaitosta, 3 kalibrointilaboratoriota sekä tuote- ja järjestelmäsertifiointilaitokset, ja näiden lisäksi parikymmentä asiakaspalvelupistettä kattavasti kautta maan – Helsingistä Sodankylään. Kaikki toimintamme on oleellisilta osin akkreditoitu kansallisen akkreditointielimen, FINAS:in toimesta (EN ISO/IEC 17020 / EN ISO/IEC17021 / EN ISO/IEC 17025 / EN ISO/IEC 17065). Yhteensä meitä Eurofinsilaisia on Suomessa tällä hetkellä noin 700. Lisätietoa yrityksestämme löytyy verkko-sivuiltamme osoitteesta ja akkreditoinnistamme osoitteesta .
Eurofins Scientific Finland Oy on Eurofins Scientific -konsernin suomalainen tytäryhtiö, joka keskittyy liiketoiminnassaan elintarvike- ja rehuanalytiikkaan. Elintarvikeanalytiikan liiketoimintayksikkömme hakee nyt osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2022 asti.

LABORATORIOAVUSTAJA (Elintarvikekemia)

Tehtävässäsi toimit Raisiossa sijaitsevan akkreditoidun elintarvikekemian laboratorioyksikkömme laboratorioavustajana. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat erilaiset avustavat laboratoriotyöt, kuten näytteiden vastaanottaminen ja kirjaaminen tietojärjestelmään, näytteenotto, näytteiden jakelu, näytelähetysten paketointi, arkistointi ja muut erikseen sovittavat avustavat työt. Olet kiinnostunut toiminnan jatkuvasta parantamisesta niin laadun, työskentelymenetelmien kuin tuottavuudenkin osalta.

Toimintatavaltasi olet oma-aloitteinen ja ahkera, ennakkoluuloton, koordinointikykyinen ja kehityshaluinen. Sinulla voi olla esimerkiksi laborantin koulutus tai aiempaa työkokemusta laboratorioalalta, mutta se ei ole tehtävästä suoriutumisen kannalta välttämätöntä. Oleellisinta on reipas ja joustava asenne erilaisia työtehtäviä kohtaan.

Työsuhde on määräaikainen ja työpaikkasi sijaitsee Raisiossa. Työ on päivätyötä ja sijoittuu pääasiassa arkipäiviin klo 6-18 väliseen aikaan, mutta saattaa sisältää myös lauantaivuoroja. Tehtävän palkkaus määräytyy noudattamamme Yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan.

Expected salary:

Location: Raisio, Varsinais-Suomi

Job date: Sun, 01 Aug 2021 01:17:07 GMT

Apply for the job now!

#Laboratorioapulainen