Logistiek Medewerker, FedEx Netherlands BV

Logistiek Medewerker, FedEx Netherlands BV

Job title: Logistiek Medewerker, FedEx Netherlands BV

Company: Randstad

Job description: vacature introductie

Ben jij zoek naar een baan in de logistiek? Zoek je parttime of fulltime werk voor langere tijd? Stop dan met zoeken en lees snel verder! Voor Fedex (voorheen TNT) in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker.

wat bieden wij jou

Vanaf 18 jaar een salaris van € 11,87 bruto

Pensioenregeling vanaf 26 gewerkte weken

Werken in de nachtdienst van 00:00 tot 7:30 uur

Reiskostenvergoeding van € 0,19 netto per km

Ploegentoeslag 30% tussen 00:00 en 6:00 uur

Weekend vrij!

wie ben jij

Als Logistiek medewerker weet jij van aanpakken! Heb je zin om in de nacht lekker bezig te zijn in een leuk team? Dan vragen wij het volgende van jou:

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen
  • Je volgt een training Basismedewerker Luchtvracht, waarvoor je ook een certificaat ontvangt. Hiervoor ben je op één vrijdag beschikbaar van 9:00-13:00 uur
  • Hebt je een geldig heftruckcertificaat of EPT certificaat is dat mooi meegenomen

wat ga je doen

Als Logistiek medewerker ga je verschillende werkzaamheden verrichten. Jij gaat dozen op de band leggen, pakketten scannen en sorteren op postcode. Dozen worden handmatig uit de vrachtwagens gelost. Het werk als Logistiek medewerker is dus afwisselend maar fysiek zwaar. Jij loopt en tilt veel. Het voordeel is dat je niet meer naar de sportschool hoeft!
Jij start in de nachtdienst. Dit ga jij een aantal weken doen. Daarna ga je rouleren. Dit betekend dat jij werkt in de nacht gecombineerd met een ochtend of middagdienst.

waar ga je werken

Fedex (voorheen TNT) is een internationale pakketvervoerder. Wekelijks vervoert Fedex 4,4 miljoen pakketten, documenten en vracht naar 200 verschillende landen. In Eindhoven heeft Fedex één van de distributiecentra staan, waar jij straks aan de slag gaat. Hier worden de vrachtwagens gelost, de pakketten gesorteerd en de vrachtwagens weer geladen.

sollicitatie

Wil jij graag werken als Logistiek medewerker? Solliciteer dan direct via onderstaande ”solliciteren” knop. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Expected salary: €11.87 per hour

Location: Eindhoven, Noord-Brabant

Job date: Sat, 29 May 2021 22:29:11 GMT

Apply for the job now!

#Logistiek #Medewerker #FedEx #Netherlands