Mindshare | Senior PR-Business Partner Aarhus, Denmark

Mindshare | Senior PR-Business Partner Aarhus, Denmark

Job title: Mindshare | Senior PR-Business Partner Aarhus, Denmark

Company: GroupM

Job description: Mindshare kommer til at lave alt det, du kender, fra dit PR -, Reklame — og Mediebureau til sammen. Forhåbentligt bare på en helt anderledes måde. Ambitionen er at komme fra potentiale til løsning hurtigere, kunne bevæge os på tværs af siloer helt frit og gøre op med skellet mellem bureau og kunde.

Men vi har brug for dig, for at det kan lykkes.

Vi er et integreret kommunikationsbureau, som lige er åbnet op i Århus under navn Mindshare Vest. Med store ambitioner om at gøre noget godt sammen med dygtige kunder og kollegaer.

Vi søger en senior PR-business partner, der skal profilere Mindshare Vest indenfor PR og kommunikation

Mindshare er Hill+Knowlton partner i norden og et regulært PR-bureau også. Vi rådgiver både i klassisk public relations, men også i public affairs og corporate communications og vores kunder i Danmark tæller Moët Hennessy, Spotify og DS Smith. Men vi har brug for flere.

Som PR-Partner bliver du én ud af tre senior-konsulenter (mig selv inkluderet), som skal bygge bureauet op herovre i Vest. Du skal gerne have +8 års erfaring, kunne løfte din egen vægt og være dygtig, rart og sympatisk. Vi er et nyt bureau som skal ud og have kunder. Det skal du hjælpe med. Vi tilbyder til gengæld stor frihed, god løn og tilfredsheden ved at være med til at bygge noget nyt op. Vi (læs: jeg) er søde, super ambitiøse, men afslappede. Og jeg lover at det bliver både sjovt og spændende.

Planen er at vi bliver en treenighed af stærke brede t-shaped kompetencer, som skal forme bureauet, kulturen og vores løsninger. Vi er en start-up med et stort netværk i ryggen, som har store og langsigtede ambitioner for Vest. Vi har specialisterne. Vi har teknologien og datagrundlaget, men mangler dem, der kan sætte det i spil på tværs af siloer og udfordringer. Og være den tætteste sparringspartner og coach for vores kunder.

Der er fire ting, der er vigtige:

  • Du skal være interesseret i at gå på tværs af siloer og lave løsninger med udgangspunkt i menneskelige indsigter og forretningsmæssig forståelse. Ikke udelukkende kigge i din nuværende faglige rygsæk, men udover denne.
  • Du skal have lyst til at være sparringspartner for vores kunder i det daglige hvilket betyder, at du skal hjælpe, der hvor der er behov. Vi er hurtige fordi, vi kan løse meget selv og derfor skal du ikke have berøringsangst overfor rigtig konkret arbejde. Vi søger ikke flere kontaktchefer eller mellemledere med holdninger, men nogle som har lyst til at tage arbejdshandskerne på og lave god løsninger i samarbejde med os andre og kunderne.
  • Du skal være utålmodig, passioneret og have en holdning. Mindshares værdier er; Teamwork, Speed og Provocation, og det har vi tænkt os at efterleve. Du skal fylde noget. Både internt og eksternt. Have lyst til at diskutere og lave tingene om. På en super empatisk måde selvfølgelig.
  • Du skal være sjov, flink og fleksibel. Egentlig det vigtigste. Vi går på arbejde fordi det er sjovt og giver os mening. Vi arbejder hårdt, men er ikke specielt interesseret i, hvornår det sker.

Alle er velkomne til at søge. Vi vil gerne ansætte i marts, så tag dig ikke for lang tid. Leads der leder til ansættelser bliver belønnet med en flaske god champagne (Moët selvfølgelig).

Er du interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Business Partner/Head of Mindshare Vest Anders Christiansen, på eller +45 41 70 51 10.

Expected salary:

Location: Aarhus, Midtjylland

Job date: Fri, 19 Mar 2021 03:38:14 GMT

Apply for the job now!

#Mindshare #Senior #PRBusiness #Partner #Aarhus #Denmark