Onderhoudsmonteur installatietechnieken, 3 ploegen, Trivium Packaging Netherlands B.V

Onderhoudsmonteur installatietechnieken, 3 ploegen, Trivium Packaging Netherlands B.V

Job title: Onderhoudsmonteur installatietechnieken, 3 ploegen, Trivium Packaging Netherlands B.V

Company: Randstad

Job description: vacature introductie

Ben jij een onderhoudsmonteur die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder. Voor Trivium Packaging in Hoogeveen ben ik op zoek naar een onderhoudsmonteur. Trivium is een wereldleider op het gebied van metalen verpakkingen. Check gauw de hele vacature!

wat bieden wij jou

Salaris tussen de € 2729 en € 3135 euro bruto

Ontwikkelingsmogelijkheden

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Ruimte voor persoonlijke groei

Doorgroeimogelijkheden

22 % ploegentoeslag

wie ben jij

Jij bent een duizendpoot op het gebied van machines. Je wil jezelf ontwikkelen en staat open voor een persoonlijke groei. Ook ben je stressbestendig, probleemoplossend en creatief. Daarnaast heb of ben je ook:

  • Een technische Mbo 3 opleiding afgerond;
  • Iemand met kennis van hydrauliek en pneumatiek;
  • Iemand met kennis van onderhoudsbeheersystemen (bijv. SAP).

wat ga je doen

Je voert, op aangeven van de Technisch assistent, zelfstandig preventieve en correctieve onderhoudsinspecties uit. Ook voer je reparaties aan alle machines en installaties uit. Het opsporen en oplossen van technische storingen behoort ook tot jouw takenpakket. Er is veel ruimte voor jouw ideeën over het proces. Bijvoorbeeld technische verbeterpunten en modificaties. En deze voer je dan ook uit. Naderhand zul je ook eindcontroles uitvoeren en alles onderhouden.

waar ga je werken

Je gaat werken in de 3 ploegen bij Trivium Packaging. Er heerst een fijne en informele werksfeer. Zij zijn een wereldwijd leider op het gebied van metalen verpakkingen. Ze zijn recentelijk ontstaan uit een fusie tussen Exal Corporation en de Food & Speciality business van Ardagh Group. Trivium verenigt twee toonaangevende bedrijven die worden beschouwd als koplopers in de industrie. Dit op het gebied van innovatie, kwaliteit en dienstverlening met een focus op recyclebare verpakkingen voor diverse marktsegmenten als voeding, industrie en personal care. Trivium heeft meer dan 60 locaties in 22 landen, circa 8000 werknemers en een jaaromzet van ongeveer $2,7 miljard. Het hoofdkantoor van Trivium Packaging is gevestigd in Nederland. Zie ook: https://www.linkedin.com/company/trivium-packaging/

sollicitatie

Heb jij interesse in deze vacature in de techniek? Solliciteer dan meteen. En ik, Dagmar, neem dan contact met je op! Voor meer vragen kun je mij ook altijd bellen of appen.

#technieknoordoost

Expected salary: €2729 – 3135 per month

Location: Hoogeveen, Drenthe

Job date: Fri, 11 Jun 2021 22:47:29 GMT

Apply for the job now!

#Onderhoudsmonteur #installatietechnieken #ploegen #Trivium #Packaging #Netherlands