Operationsmedarbetare till Euroclear Sweden

Operationsmedarbetare till Euroclear Sweden

Job title: Operationsmedarbetare till Euroclear Sweden

Company: Euroclear

Job description: Nu söker vi en vass medarbetare till Business Operations! Du ska trivas att arbeta i ett högt tempo i en utvecklande internationell miljö! Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från bank eller värdepappersbolag.

Arbetsbeskrivning:

Tjänsten är bred och tanken är att du skall stödja samtliga grupper på Business Operations. Tjänsten är av administrativ karaktär och spänner över alla våra tjänster såsom, Settlement, ägarförteckningar, Corporate actions, betalningar etc.

Kvalifikationer och egenskaper:

Vi ser gärna att du har en utbildning på högskolenivå samt intresse av finansmarknaden.

Denna tjänst kommer att ge dig en bred inblick i svensk värdepappersmarknad och är tidsbegränsad till 31 december 2021.

Du trivs att arbeta i grupp och har en positiv attityd mot såväl kund som kollega. Du gillar struktur, är noga och håller en god ordning och reda. För att prestera bra i denna roll är du administrativt lagd med förmågan att kunna hålla många bollar i luften då tempot är högt. Ett krav är att du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Tjänsten skall tillsättas 1 september 2021.

Din ansökan:

Låter detta som du? Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Anna-Ida Hallberg på [email protected]

Expected salary:

Location: Stockholm

Job date: Fri, 09 Jul 2021 22:57:47 GMT

Apply for the job now!

#Operationsmedarbetare #Euroclear #Sweden