Operator

Operator

Job title: Operator

Company: Ferring

Job description: Job Title: Operator

Job Description:

Procesoperatør til nathold

Vil du være med til at sikre høj kvalitet i produktionen. Er du kvalitetsbevidst, dygtig og stabil, vil vi gerne have dig til at indgå i et team af dygtige og erfarne procesoperatører.

Syntese A/S er inde i en spændende udvikling med konstant optimering og udvidelse af eksisterende produktion. Virksomheden er beliggende i Storkøbenhavn, og har mange års erfaring med fremstilling af Active Pharmaceuticals Ingrediens (API), som produceres i henhold til cGMP og sælges til den farmaceutiske industri. Syntese er en del af Ferring Pharmaceuticals.

Dine udfordringer

Du kommer til at varetage farmaceutisk produktionsarbejde efter skrevne instruktioner samt rengør og vedligeholder procesudstyret. Der er tale om et spændende job med flere forskellige funktioner i 12-timers vagter tre dage om ugen og en weekendvagt hver fjerde uge. Sammen med resten af produktionsteamet skal du yde dit bedste til en stabil, velfungerende og økonomisk produktion på vores produktionsenhed i Avedøre.

Hvem er du?

Der er flere indgange til jobbet. Du kan være bager, levnedsmiddeltekniker, kok, slagter, procesteknolog eller noget helt sjette. Kendskab til brug af PC og til cGMP er en fordel. Har du truckcertifikat, vil det være et ekstra plus.

Du indgår i et velfungerende team af gode kollegaer, og derfor er det vigtigt, at du er god til at samarbejde. Vi lægger vægt på et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor det er rart at komme på arbejde, og hvor vi hjælper hinanden. Så det er et must, at du er både er robust og pålidelig.

Du er lige som resten af holdet kvalitetsbevidst, engageret, fleksibel og klar til at håndtere perioder med stort arbejdspres.

Vi tilbyder

En organisation med dedikerede medarbejdere, hvoraf mange har været med til at skabe den organisation vi har i dag. Vi er en mindre enhed med en flad organisation, der er mulighed for stor indflydelse og korte beslutningsprocesser. Samtidig er vil også en del af en større international koncern. Gode muligheder for faglig og personlig udvikling, et godt og uformelt arbejdsmiljø, friske og søde kolleger, pensions-, flextids- og frokostordning, kultur/idrætsklub, m.m.

Er du interesseret?

Du ansøger ved at uploade din ansøgning og CV via linket her.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Teamleder Mohammad Ashraf på telefon 4213 0060 eller Produktionschef Jesper Handberg på telefon 4213 0032 eller send en mail på .

Ansøgningsfristen er løbende indtil den rette kandidat er fundet.

Syntese A/S fremstiller farmaceutisk produkt (Mesalazin) til medicinal industrien. Vi er ca. 100 medarbejdere, der arbejder med udvikling, produktion, teknik, QA, QC, Supply Chain, miljø og administration på Avedøre Holme. Syntese A/S (www.syntese.dk) er en del af Ferring Pharmaceuticals, der beskæftiger 6000 medarbejdere i hele verden.

Location: Denmark API Production (Syntese)

Expected salary:

Location: Danmark

Job date: Wed, 17 Nov 2021 04:00:48 GMT

Apply for the job now!

#Operator