PAID SOCIAL PRAKTIKANT Copenhagen, Denmark

PAID SOCIAL PRAKTIKANT Copenhagen, Denmark

Job title: PAID SOCIAL PRAKTIKANT Copenhagen, Denmark

Company: GroupM

Job description: Har du flair for digital marketing og sociale medier? Drømmer du om en hverdag i en livlig og pulserende bureaubranche? Og kunne du tænke dig at få specialiserede kompetencer indenfor strategi, opsætning og eksekvering af digitale kampagner på tværs af sociale mediekanaler? Så har vi praktikpladsen til dig!

Som Paid Social praktikant bliver du en vigtig spiller i GroupM’s digitale team. Du vil indgå i vores specialistenhed, hvor din primære opgave vil være at sikre opsætning, optimering og evaluering af Paid Social kampagner, og du vil blive en vigtig spiller i den del af huset, der løber rigtig stærkt.

PAID SOCIAL PRAKTIKANT

I Paid Social teamet kommer du til at blive en del af et stort team, der på tværs af organisationen tæller både unge profiler og rutinerede kræfter, samt et godt socialt netværk af både praktikanter og studerende på tværs af bureauerne i huset.

Din hverdag vil bestå af en blanding af opsætning af kampagner på tværs af Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Twitter og Snapchat, optimering og evaluering af disse, deltagelse i møder både internt og eksternt og herudover en dagligdag med højt til loftet og gode kolleger omkring dig. Der vil også være rig mulighed for at køre med et eller flere projekter i organisationen i din praktikperiode, som du sammen med din praktikansvarlig definerer.

Som [m]intern bliver du ikke sat til at hente kaffe, men får lov at udvikle og dygtiggøre dig inden for Paid Social området, hvor du bliver klædt godt på til dine arbejdsopgaver med et grundigt oplæringsforløb, og du vil indgå på lige fod med resten af teamet.

HVEM ER DU?

Hos os i GroupM, Mediacom, Wavemaker, m/SIX, Mindshare og Flip er det vigtigste for os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for markedsføring, digital teknologi, medier eller kommunikation; at du har masser af gå-på-mod og er frisk på en udfordring i et dynamisk miljø i samspil med mange dygtige kollegaer.

Yderligere ting der betegner dig:

  • Du er vild med digitale medier og nysgerrig på at lære mere
  • Du er selvstændig og ambitiøs til yderste fingerspids
  • Du har en stærk faglighed og holder dig ikke tilbage for at byde ind med egne idéer, løsninger og holdninger
  • Du har en analytisk og strategisk indgangsvinkel til dine arbejdsopgaver

FORLØB

Praktikforløbet forløber over fem måneder med cirka 37 timer om ugen. Forløbet skal selvfølgelig passe med dit studie og eventuelt fritidsjob, så der er mulighed for en grad af fleksibilitet i forhold til arbejdstid og -periode. Praktikforløbet er ulønnet, men vi tilbyder en fantastisk frokost- og morgenmadsordning sammen med masser af spændende udfordringer og solid erfaring, hvor du kan se frem til personlig og faglig udvikling og indgå i et godt netværk med dygtige kollegaer. Desuden vil der være et væld af sociale arrangementer og personaleture.

ANSØG NU

Send gerne en motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om dine kompetencer og interesser. Send den sammen med dit CV snarest muligt via linket øverst på siden, men senest den 1. maj 2021.

Hvis du har spørgsmål, kan du henvende dig til Stephanie Varum på mail:

Opstart er d. 16 august 2021.

Expected salary:

Location: København

Job date: Sat, 06 Mar 2021 07:20:11 GMT

Apply for the job now!

#PAID #SOCIAL #PRAKTIKANT #Copenhagen #Denmark