QA-Specialist till snabbväxande Repligen Sweden

QA-Specialist till snabbväxande Repligen Sweden

Job title: QA-Specialist till snabbväxande Repligen Sweden

Company: Repligen

Job description: Repligen Sweden ABs verksamhet växer och vi fortsätter arbeta mot nya mål! En av våra duktiga QA-Specialister går nu vidare mot nya utmaningar. Vi söker dig som har några års erfarenhet av kvalitetsarbete och som vill bli en del av en organisation som bidrar till att bota cancer och reumatiska sjukdomar. Varmt välkommen till Repligen Sweden AB i Lund!

Om Repligen Sweden AB
Repligen Sweden är ett helägt dotterbolag till Repligen Corporation (USA) som tillhandahåller produkter och strategiska tjänster inom Life Science eller Bioteknisk läkemedelsindustri. Vår anläggning finns i St: Lars parken i Lund där vi har moderna produktions- och laboratorielokaler. Vi tillverkar tillväxtfaktorer och affinitetsligander med hjälp av mikrobiell fermentation. Eftersom våra produkter är kritiska råvaror för våra kunder har vi valt att basera vårt ISO 9001/14 001 certifierade kvalitetssystem på europeisk GMP. Vi arbetar aktivt med kontinuerliga förbättringar i enlighet med LEAN-filosofin. Vår vision är “Att vara ledande inom tillverkning och innovation av proteiner för en bättre värld” och vår värdegrund (vårt DNA) är flexibilitet, engagemang, samarbete och öppenhet.

Läs mer om oss på: www.repligen.com

Din roll
Som QA-specialist hos oss blir du en del av ett tight och mycket kompetent kvalitetsteam bestående av fem personer. Du jobbar dels självständigt med egna ansvar inom kvalitetsområdet samtidigt som du och dina andra QA-kolleger har delade ansvarsområden/arbetsuppgifter och stora interna kontakt- och samarbetsytor inom hela organisationen. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Granska och frisläppa produkter
  • Granska och godkänna dokumentation, procedurer och batchprotokoll
  • Ändringshantering och avvikelsehantering
  • Internrevision
  • Hålla interna utbildningar relaterat kvalitetsarbete – exempelvis för nya medarbetare och våra Processoperatörer

Utöver kvalitetsfrågor faller även frågor relaterat till arbetsmiljö och yttre miljö inom ramarna för teamets ansvarsområde. Du rapporterar direkt till Kvalitetschef som likt du och övriga i teamet är stationerade på kontoret i Lund.

Din profil
Vi söker dig som delar dina kommande QA-kollegers intresse och känsla för kvalitet. Du trivs när du ges möjlighet att skapa och upprätthålla strukturer och processer. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du har förmågan att balansera mellan att vara flexibel och hitta vägar framåt samtidigt som du kan stå på dig och argumentera för din sak i frågor kopplade till kvalitetsarbetet.

Krav:

  • Några års erfarenhet av QA-arbete
  • För rollen relevant teknisk/naturvetenskaplig examina från högskola/universitet
  • Erfarenhet från biotech, pharma eller närliggande branscher och kunskap i/erfarenhet av ISO 9001 och GMP. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av ISO14001 och 45001
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Vi erbjuder
Det går bra för oss på Repligen Sweden AB och vi kan erbjuda en trygg anställning! Vi är verksamma inom en stabil bransch och vi satsar på att utveckla vår verksamhet. Hos oss är din egen personliga utveckling nyckeln till framgång! Här får du växa och utvecklas då vi ger dig möjlighet att ta eget ansvar.

Vi har en öppen, lättsam och inkluderande atmosfär där vi uppmuntrar till diskussioner kolleger emellan. Vi tror på att hitta på saker tillsammans, om det så är gemensam träning eller fika. Tillsammans med vårt positiva och trygga team av kollegor är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en stimulerande och spännande miljö.

Tjänsten är placerad i Lund med smidiga buss- och tågförbindelser. Vi tillämpar självklart kollektivavtal!

Ansökan
Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är satt till 2021-06-20 men vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Repligen med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Björn Jonasson; [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Expected salary:

Location: Lund, Skåne

Job date: Tue, 01 Jun 2021 22:21:13 GMT

Apply for the job now!

#QASpecialist #snabbväxande #Repligen #Sweden