Ravintolatyöntekijä, UPM Pietarsaari

Ravintolatyöntekijä, UPM Pietarsaari

Job title: Ravintolatyöntekijä, UPM Pietarsaari

Company: StaffPoint

Job description: Työtehtävän kuvaus

Onko sinulla intohimo ravintola-alalle? Jos päivääsi piristää se, kun tarjoat asiakkaalle maukasta ruokaa ja saat hymyn asiakkaan huulille. Lue lisää, sillä meillä on sinulle jotakin! Haemme ravintolatyöntekijää asiakkaallemme Compass Group Finland Oy / UPM Pietarsaari.

Tässä työssä tulet osaksi tiimiä. Autat ruoan valmistuksessa, pitämään keittiön ja ravintolan siistinä, asiakaspalvelua unohtamatta. Vaihtelevia päiviä, täytyy sanoa! Vaihtoehtoja on kokoaikaisista keikkavuoroihin, kerro vain meille, mikä sopii sinulle.

Älä odota enää, lähetä hakemuksesi ja kerro meille sinusta. Nähdään haastattelussa!

You have a passion for restaurant business. It makes your day, when customer smile while you serving tasty food for him. Read further, because we have something for you! We are looking for restaurant worker to our customer Compass Group Finland Oy / UPM Pietarsaari.

At work you will be a part of the team. You will help to make and preparing food, keep the kitchen and restaurant clean and not forgetting customer service. Varied days, I must say! There is on option from full-time to gig shifts, just let us know which one suits for you.

Do not wait any longer, send your application and let us know about you. See you in the interview!

Edellytämme sinulta

Kevyttä työkokemusta ravinola-alalta
Hygieniapassia
Iloista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
Paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle

Iloisen ja vauhdikkaan työympäristön
Mahdollisuuden kehittyä työtehtävissäsi
Mahtavan tilaisuuden kerryttää työkokemusta
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen

Hakuohjeet ja lisätiedot

Hae paikkaa osoitteessa www.staffpoint.fi. Muista liittää hakemukseesi myös CV. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille jo tänään!

Yhteystiedot

Johanna Mäki
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki
04578815640
[email protected]

Lisätietoja yrityksestä

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Expected salary:

Location: Pietarsaari, Pohjanmaa

Job date: Sun, 14 Nov 2021 01:19:30 GMT

Apply for the job now!

#Ravintolatyöntekijä #UPM #Pietarsaari