Sales Consultant Project (Sweden/Norway/Finland)

Sales Consultant Project (Sweden/Norway/Finland)

Job title: Sales Consultant Project (Sweden/Norway/Finland)

Company: Society of Lifestyle

Job description: Society of Lifestyle är ett livsstilsuniversum med fem olika unika varumärken, House Doctor, Nicolas Vahé, byNORD, Meraki and Monograph. Vi söker nu en Sales Consultant Project för den svenska, norska och finska marknaden med placering på vårt kontor/showroom i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i en dynamisk miljö och motiveras starkt av försäljning och att ge bästa möjliga kundservice? Vi har ett nära samarbete med våra kunder, och det är därför viktigt, att du har stark kommunikativ förmåga och egenskapen att etablera nära relationer med fokus på ömsesidigt förtroende. Du har en positiv inställning och tycker om att vara en del av ett internationellt team med ett högt tempo och mycket kreativitet. Du blir en del av det teamet i Stockholm och rapporterar till vår Country Manager placerad i Stockholm.

Du kommer att;

  • Ansvara för befintliga projektkunder i Sverige, Norge och Finland med fokus på cross-selling av våra fem varumärken; House Doctor, Nicolas Vahé, byNORD, Meraki och Monograph. Våra projektkunder inkluderar arkitekter, inredningsarkitekter, hotell/restaurang och företagspresenter
  • Arbeta för att stärka och utveckla kundrelationer av befintliga och nya kunder
  • Arbeta med affärsutveckling inom projektmarknaden, med fokus på nya och innovativa lösningar
  • Ha ett eget ansvar kring hela säljprocessen inklusive administrativa arbetsuppgifter som orderhantering, uppföljning och kundservice
  • Representera Society of Lifestyle och bjuda in till kundbesök i vårt showroom på 900kvm i Stockholm/Gasverket

Kvalifikationer

Du har minst 2+ års erfarenhet av projektförsäljning inom inredning eller liknande på den skandinaviska marknaden. Du känner till och förstår affärsstrukturen inom projektmarknaden och har ett starkt och relevant nätverk i Sverige, Norge och gärna Finland. Du har god erfarenhet av Outlook, Excel och CRM system, meriterande om du har arbetat med Microsoft 365/Power BI.

Du är strukturerad och balanserad och kan hantera en mängd olika uppgifter. Du arbetar självständigt och ansvarsfullt med allt du gör och bidrar med innovativa lösningar. På Society of Lifestyle är vi alltid öppna för nya möjligheter och är inte rädda för att ta chanser, vilket kräver att du är prestigelös, flexibel och öppen för förändring. Du vill växa som person, både professionellt och personligt tillsammans med oss.

Vi erbjuder

Society of Lifestyle är en framåtsträvande och dynamisk organisation där personligt ansvar och engagemang är av stor betydelse. Du blir en del av ett sunt familjeägt företag med starka värderingar som ärlighet, passion och innovation.

Society of Lifestyles fokus är att varje enskild medarbetare ska utvecklas både professionellt och personligt, mentalt och fysiskt, vilket skapar en balanserad vardag och organisation. Genom en gemenskap där man stöttar varandra, växer tillsammans och skapar en gemensam framtid.

Intervjuer sker löpande på vårt kontor i Stockholm, och vi stänger positionen när vi hittat rätt kandidat

Expected salary:

Location: Stockholm

Job date: Fri, 09 Jul 2021 22:00:29 GMT

Apply for the job now!

#Sales #Consultant #Project #SwedenNorwayFinland