Serviceingenjör PET OSD, Sweden Operations

Serviceingenjör PET OSD, Sweden Operations

Job title: Serviceingenjör PET OSD, Sweden Operations

Company: AstraZeneca

Job description: Serviceingenjör PET OSD

Är du en problemlösare som intresseras av spännande tekniska utmaningar och som brinner för ständiga förbättringar? Då kan AstraZeneca vara något för dig!

På Campus AstraZeneca Södertälje möts vi i innovativa och högteknologiska miljöer för att tillverka läkemedel som förändrar liv. En vardag kantad av orubblig team-anda, stödjande ledarskap och en nyfikenhet som förflyttar gränser. Välkommen till vår värld, där hälften av alla linjechefer är kvinnor och där vi arbetar aktivt för en friskare värld: från människa till planet. Finns driv, finns möjligheter: vilken väg väljer du?

Till Sweden Operations PET OSD (Process Execution Team – Oral Solid Dosage) Formulation, AstraZenecas enskilt största tillverkningsenhet söker vi nu en drivande och engagerad Serviceingenjör. Tjänsten är en tillsvidare/fast anställning.

Inom Sweden Operations är pulsen hög och vägarna många att utvecklas. Vi arbetar hållbart för varandra och planeten i en högteknologisk och positiv LEAN miljö. Coachande ledarskap och nyfikenhet driver oss mot att hitta nya sätt att tillverka läkemedel som förändrar liv.

Din spelplan

Du kommer arbeta inom PET OSD Formulation en av våra tillverkningsenheter, så kallade Process Execution Team (PET), inom Sweden Operations. Vi är idag ca 500 personer inom PET OSD och vi finns i Gärtuna.

På PET OSD Formulation tillverkas kapslar och tabletter för oralt bruk till en volym på ca 13 miljarder doser/år. PET OSD Formulation är AstraZenecas lanseringssite för nya tabletter och kapslar och tillverkar många av AstraZenecas viktiga tablettprodukter.

På vår arbetsplats värdesätter vi högt det tvärfunktionella samarbetet på alla nivåer. Vår övertygelse är att vi når framgång genom stort tekniskt intresse i kombination med ett väl integrerat produktionssystem!

Du kommer att ingå i underhållsteamet som består av 35 medarbetare. Vi ansvarar för underhåll, modifieringar och förvaltning av processutrustning. Vi arbetar tvärfunktionellt och du är med och säkrar att våra kunder får produkt av rätt kvalitet i rätt tid och till rätt kostnad.

Din roll

Som Serviceingenjör stödjer du drift och underhåll av utrustningar och bidrar till en hög teknisk tillgänglighet inom ditt ansvarsområde.

Ditt huvudsakliga ansvar består av att arbeta med underhåll och förbättring av de utrustningar och de arbetssätt som finns inom verksamheten.

Arbetet involverar även deltagande i projekt och förbättringsarbeten som kan handla om investeringar i nya utrustningar, uppgradering av utrustning eller som syftar till att effektivisera verksamheten.

Vi förutsätter att du som söker har..

  • teknisk högskoleutbildning alt gymnasial utbildning med teknisk inriktning och flera års yrkeserfarenhet från tillverkande industri
  • god kännedom om att arbeta med underhåll och förbättringsarbete
  • god datorvana och kunskap om administrativa system
  • goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • god kännedom om Säkerhet, Hälsa och Miljö (SHE)

Det meriterande om du arbetat med eller har kunskap om Total Productive Maintenance (TPM) och/eller Lean och om du har arbetat med SAP Plant Maintenance.

Det är också meriterande om du har erfarenhet från läkemedelstillverkning och goda kunskaper i Good Manufacturing Practice (GMP).

För att lyckas i rollen krävs att är du nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har ett genuint intresse för problemlösning och teknik. Du har god initiativförmåga och kan leda dig själv och tvärfunktionella team för att nå uppsatta mål. Du är flexibel, drivande och tycker att den höga pulsen i produktion är stimulerande.

Varför AstraZeneca?
När vi på AstraZeneca ser chansen att förändras tar vi tillfället i akt – för varje möjlighet, oavsett hur liten, kan vara början på något stort. Att leverera medicin som förändrar människors liv handlar om att ha entreprenörsanda – att hitta stunderna och förstå dess potential. Hos oss i Södertälje återfinns den största produktion inom AstraZeneca, cirka 40 % av vårt företags läkemedel produceras här och distribueras sedan över hela världen.

Därför söker vi dig som drivs av att arbeta både självständigt och i team. För genom ditt arbete kommer du och ditt team kunna göra skillnad för patienters liv varje dag då ni ser till att produktion av livsnödvändiga mediciner kan fortlöpa. AstraZeneca värdesätter din kommunikativa ådra, din analytiska förmåga och ditt driv att få saker gjorda. Din vana av högt tempo och utveckling kommer komma väl till pass hos oss och du kommer självklart få utlopp för ditt intresse för teknik och underhåll.

Är du redo att göra skillnad? Skicka då in din ansökan, så gör vi det tillsammans!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ulrika Johansson, tel 070-38 50 435.

Välkommen med din ansökan senast den 9 juni 2021.

Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringsperioden.

Date Posted 26-May-2021

Closing Date 09-Jun-2021

AstraZeneca embraces diversity and equality of opportunity. We are committed to building an inclusive and diverse team representing all backgrounds, with as wide a range of perspectives as possible, and harnessing industry-leading skills. We believe that the more inclusive we are, the better our work will be. We welcome and consider applications to join our team from all qualified candidates, regardless of their characteristics. We comply with all applicable laws and regulations on non-discrimination in employment (and recruitment), as well as work authorization and employment eligibility verification requirements.

Expected salary:

Location: Sverige

Job date: Fri, 28 May 2021 04:50:44 GMT

Apply for the job now!

#Serviceingenjör #PET #OSD #Sweden #Operations