Sociaal Wijkbeheerder Zuid-Holland

Sociaal Wijkbeheerder Zuid-Holland

Job title: Sociaal Wijkbeheerder Zuid-Holland

Company: Continu Professionals

Job description: Wij zijn op zoek naar collega’s in de regio Zuid-Holland! Samen gaan we in gesprek en kijken waar jouw kwaliteiten liggen. Hier zoeken we vervolgens een passende opdracht bij. Als Sociaal Wijkbeheerder bij mténv ben je breed inzetbaar.

Als Wijkbeheerder ben je de ogen en oren in de wijk en hét eerste aanspreekpunt voor bewonersgroepen en externe partijen in de wijk. Je bent verantwoordelijk voor het sociaal beheer binnen deze wijk(en). Jouw belangrijkste taken zijn het plegen van overleg met ketenpartners en bewoners en -commissies, het signaleren en oplossen van problemen in de wijk, het nemen van initiatieven voor projecten gericht op de verbetering van de leefbaarheid in de wijk. Je neemt allerlei initiatieven die er voor zorgen dat de bewoners met plezier in een schone en veilige omgeving kunnen wonen. Je levert echt een bijdrage aan de leefbaarheid en de sociale cohesie binnen de wijk waar jij verantwoordelijk voor bent. Je krijgt te maken met lichte tot zwaardere overlastsituaties, binnen deze functie wordt het steeds belangrijker dat jij met verschillende doelgroepen kunt omgaan, zoals met mensen vanuit de GGZ.

Werken als Wijkbeheerder bij mténv betekend dat jij de verbindende factor bent tussen de wijk, de huurders en verschillende instanties. Je bent een empathisch persoon die sterk in zijn of haar schoenen staat. Je hebt een gezonde dosis daadkracht en jouw talent ligt in het omgaan met mensen met verschillende culturen en achtergronden en begeleiden van mensen in een kwetsbare positie. Jij wil het verschil maken!

– Relevante afgeronde opleiding (SJD of Maatschappelijk werk)

– Bij voorkeur 2 jaar werkervaring binnen een woningcorporatie

– Zelfstandig en flexibel

– 24 tot 36 uur beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden

Bij mténv kun je rekenen op een baan in een enthousiast en betrokken team bij een organisatie met een sociaal hart. Natuurlijk hebben we een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de cao Woondiensten.

Voor ons team met interim collega’s zijn we op zoek naar een vliegende keep. Vind jij het prettig om in een dynamische omgeving werkzaam te zijn en een afdeling uit de brand te helpen? Lees dan snel verder! Als interim kracht ben je écht onderdeel van het mténv team.

De gehele werksfeer binnen mténv is informeel en nuchter, waarbij samenwerking voorop staat. Alleen kun je veel bereiken, maar samen bereik je nog veel meer! Binnen mténv wordt er hard gewerkt en wordt er veel van je verwacht, maar daarnaast is er voldoende ruimte voor gezelligheid en leuke team- en organisatieactiviteiten.

Expected salary:

Location: Rotterdam, Zuid-Holland

Job date: Thu, 18 Nov 2021 23:39:53 GMT

Apply for the job now!

#Sociaal #Wijkbeheerder #ZuidHolland