Sprängtekniker

Sprängtekniker

Job title: Sprängtekniker

Company: FORCIT Sweden

Job description: Då en av våra anställda har uppnått pensionsåldern söker vi nu en ersättare.

Forcit Sweden AB är idag Sveriges ledande leverantör av sprängmedel. Företaget är etablerat 2009 i Sverige och har idag verksamhet i Pajala, Gällivare, Lycksele, Enköping, Karlskoga och Göteborg. Denna tjänst avser Karlskoga.

Forcit har idag ca 85 medarbetare och omsatte 2020 ca 450 MSEK. Företaget ingår i Forcit koncernen som har rötter från 1893 med verksamhet i Finland, Sverige och Norge. Forcit koncernen har ca 500 anställda och omsätter ca 110 M€. I koncernen ingår också Forcit Consulting samt utbildningsföretaget Bergutbildarna.

Vi söker dig som har erfarenhet inom sprängteknik. Arbetet är mångsidigt med såväl uppdrag både ovan- och underjord. Du är självständig och driven, gillar att lära andra samtidigt som du vill utveckla dig själv. Du har en bred erfarenhet från bergsprängning, sprängkort och vidare utbildning är meriterande.

Då tjänsten innefattar kundbesök och kundträffar är du social och tillmötesgående. Du är trygg i dig själv, säkerhetsmedveten och noggrann. En duktig sprängare med praktisk erfarenhet såväl ovan- som underjord. Tjänsten är en tillsvidare anställning. Tjänsten tillsätt löpande.

Är du intresserad och vill veta mera, kontakta HR-chef Mikael Pedin [email protected] eller Ari Kainulainen VD [email protected]

Expected salary:

Location: Karlskoga, Örebro

Job date: Thu, 15 Jul 2021 22:45:55 GMT

Apply for the job now!

#Sprängtekniker