Swedish speaking Meeting booker to Oslo, Norway

Swedish speaking Meeting booker to Oslo, Norway

Job title: Swedish speaking Meeting booker to Oslo, Norway

Company: Nordic Jobs Worldwide

Job description: Description: Vi søker en dyktig Møtebooker som prater Svensk for vår kunde i Oslo, og vil gjerne høre fra deg!

Vi ser etter en møtebooker som kan hjelpe vår kunde å styrke deres fremtidige posisjon, og spesielt vokse innenfor det svenske bedriftsmarkedet. Vi ser etter deg som er flink med mennesker over telefon og som ønsker å oppnå gode resultater i sin jobb. Ideelt er du nettopp ferdig med studiene eller har et par års arbeidserfaring, og er ambisiøs, vågal og dyktig nok til å gjenkjenne muligheten for suksess når den viser seg.

Vår kunde’s prosjekt er velkjent i bedriftsmarkedet og dette er en utviklende og spennende rolle. I din rolle, vil du booke møter for kunden over telefon og du vil jobbe med det Svenske markedet fra deres kontor i Oslo. Requirements: Hvem er du?

Du trives best når du får jobbe med buisness, økonomi og salg, og er dreven på å utfolde deg muntlig over telefon. Du liker å jobbe med kunder og vet godt hvordan å komme på bølgelengde med ulike personligheter, ulike posisjoner og i forskjellige yrker. Du drives av gode verdier og liker å spille på team, og synes det er spennende å kunne være med på et nyoppstartet svensk team med mulighet for å forme egen arbeidshverdag. Du har evnen til å gi det lille ekstra og oppnå satte mål, og du er løsningsorientert med en god arbeidsmoral. Du har evnen til å tilegne deg kunnskap raskt.

Kvalifikasjoner

Du har bachelorgrad/mastergrad, fortrinnsvis innenfor buisness, ledelse eller management. Du snakker flytende svensk- både skriftlig og muntligKunnskaper i Norsk er en fordelDu har en god teknisk forståelseDu er ambisiøs, og ønsker å jobbe for egen utviklingSer muligheter og har kapasitet til å gjennomføre et salg Offer: Fordeler

Muligheten til å styre din egen hverdag.Salgstrening og coaching som gjør det sterk innen merkevaren du skal selgeMuligheten til å utvikle seg videre, spesielt i samarbeid med kundene du vil jobbe medEn ambisiøs og stabil arbeidsgiver med langsiktige mål for selskapet og kontoret. Konkurransedyktig lønn og provisjonFine og nye kontorer på Nydalen med et energisk miljøKollegaer med lang erfaring innen salg, økonomi, buisness og coachingVære en del av et team og jobbe sammen mot felles mål

Generelt

Arbeidstider: Mandag – Fredag, 08:00 – 17:00Kontrakt: 100%Lokasjon: Oslo

Expected salary:

Location: Oslo

Job date: Wed, 12 May 2021 22:00:45 GMT

Apply for the job now!

#Swedish #speaking #Meeting #booker #Oslo #Norway