Technical Sales Application Engineer, TECHLINE

Technical Sales Application Engineer, TECHLINE

Job title: Technical Sales Application Engineer, TECHLINE

Company: Linak

Job description: Headquarters, Sonderborg, Denmark

Technical Sales Application Engineer i TECHLINE ®

Brænder du for at skabe tilfredse kunder og at omsætte deres behov til stærke værdiskabende løsninger? Kunne du tænke dig en nøglerolle i et udfordrende job, hvor du kan udfolde dine tekniske kompetencer – så er her muligheden for at blive en del af et godt team i en global virksomhed med succes.

I TECHLINE® leverer vi aktuatorløsninger til industrikunder i hele verden, lige fra store globale koncerner til mindre lokale virksomheder. Vores produkter anvendes i mange forskellige applikationer bl.a. i landbrugs- og entreprenørmaskiner, ventilationsanlæg og inden for vedvarende energi, som f.eks. solcelleanlæg og vindmøller.

Det er afgørende for vores succes, at vores kunder, store som små, alle oplever en kompetent service og får værdiskabende løsninger til lige netop deres applikation. En del af dette foregår i vores tekniske support afdeling, hvor vi sikrer at kunden får den rette rådgivning og de bedste løsninger. Som Technical Sales Application Engineer i TECHLINE vil det være din opgave at omsætte det kunderne efterspørger til en værdiskabende LINAK løsning.

Du bliver en del af et team på 4 mand, der er en del af et større salgsteam på 12 medarbejdere, hvor der ikke er langt fra idé til handling – du vil ligeledes få en stor berøringsflade til lokale og globale stakeholders.

Primære arbejdsopgaver:

 • Forstå kundens behov og få det omsat til solide, brugbare og værdiskabende løsninger
 • Yde teknisk og kommerciel support til vores datterselskaber
 • Kundebesøg sammen med vores lokale sælgere, hvor du med din viden hjælper med at afklare tekniske spørgsmål og guider kunden sikkert i mål
 • Ledelse af mindre projekter i forbindelse med løsningen af kundeprojekter, der involverer de forskellige interne LINAK afdelinger

Du:

 • er uddannet tekniker, ingeniør eller har en anden teknisk baggrund som f.eks. mekaniker. Et par års erfaring er et plus
 • har en bred teknisk forståelse – gerne en blanding af mekanik og el, men ikke et krav
 • har et godt overblik og udviser rettidig omhu i forhold til involvering af forskellige parter
 • har god forretningsforståelse og trives med at der ikke er to dage der er ens
 • er ansvarsbevidst, struktureret og med fokus på detaljer
 • er god til at samarbejde og kan begå dig på tværs i organisationen
 • kommunikerer professionelt på dansk og engelsk – både skriftligt og mundtligt
 • har lyst til at være en del af et uformelt arbejdsmiljø med let til grin i hverdagen
 • Trives med 15-20 rejsedage om året

Vi tilbyder mere end bare et job

Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af en afdeling med store muligheder for indflydelse og påvirkning. Desuden får du et varieret job med mulighed for at sætte dit eget præg på løsningerne og være en del af rejsen for LINAK mod en endnu højere grad af kundeorientering og kundetilfredshed.

Du tilbydes en rolle i en virksomhed, der prioriterer en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv, hvor du er omgivet af erfarne og fagligt stærke kolleger i en team-orienteret kultur, der sætter samarbejde og fleksibilitet i højsædet.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, SBU TECHLINE ® Søren Buck på tlf. 73151965 eller 30501618, som du også kommer til at referere til.

Vi vurderer ansøgninger løbende, og stillingen lukkes, når den rette kandidat er fundet. Eventuelle ansøgningsfrister er systemgenererede og ikke fastsat af LINAK.

LINAK A/S
Group Headquarters
Smedevænget 8, Guderup
6430 Nordborg

Expected salary:

Location: Sønderborg, Syddanmark

Job date: Sun, 14 Nov 2021 08:28:12 GMT

Apply for the job now!

#Technical #Sales #Application #Engineer #TECHLINE