Tracking & Analytics praktikant – efterår 2021 – København Copenhagen, Denmark

Tracking & Analytics praktikant – efterår 2021 – København Copenhagen, Denmark

Job title: Tracking & Analytics praktikant – efterår 2021 – København Copenhagen, Denmark

Company: GroupM

Job description: Har du interesse og forståelse for tech og data? Kunne tænke dig at opleve hverdagen i en pulserende bureaubranche i konstant forandring? Og kunne du tænke dig at udvikle dine kompetencer indenfor digital marketing med særlig fokus på tech? Så har vi en oplagt praktikmulighed her!

Som praktikant i GroupM indgår du i husets fælles introforløb, hvor du hurtigt får en bred kontaktflade. Du bliver en del af specialistenheden ”Tracking & Analytics” der består af 8 dygtige tech-specialister. Under hele forløbet bliver du tilknyttet en senior-ressource, der vil sikre din oplæring og udvikling gennem hele forløbet.

Dine opgaver vil bestå i håndtering af både lokale og internationale kunders ad-server setups og kampagner. Derudover vil du hjælpe kunder med site tracking via bl.a. Google Tag Manager og Google Analytics. Begge er platforme som du vil få grundig oplæring i og dybdegående praktisk erfaring med.

Vi forestiller os, at du:

  • Er i gang med en videregående uddannelse, gerne indenfor digitale medier, marketing, IT eller kommunikation.
  • Har god teknisk forståelse og interesse i at lære
  • Er god til at samarbejde og har gode formidlingsevner.
  • Måske har lidt basic kendskab til kodning i fx JavaScript (ikke et krav)
  • Har fornuftige kompetencer i Excel

HVEM ER VI?

GroupM er verdens største bureaugruppe indenfor markedsføring og kommunikation.

Gruppen består af en række brands, hvoraf Wavemaker, Mindshare, MediaCom, m/SIX og Quisma er repræsenteret i København.

GroupM har mere end 450 ansatte i Danmark, der er blandt branchens dygtigste og mest passionerede folk inden for hver deres område. Sammen brænder vi for at bidrage aktivt til udviklingen af partnerskaber samt nye digitale, sociale og databaserede platforme til effektiv kommunikation.

FORLØB

Som praktikant i GroupM ONE København bliver du ansat i et fem måneders praktikforløb med 37 arbejdstimer om ugen på vores kontor på Holmbladsgade 133, København S. Det skal selvfølgelig passe med dine studier og evt. studiejob, så der er mulighed for en vis fleksibilitet i forhold til arbejdstid og -periode. Praktikken er ulønnet, men vi kan tilbyde en gratis morgenmads- og frokostordning, masser af spændende udfordringer, gode oplevelser og glade kollegaer. Måske bliver du den næste i rækken af praktikanter, som efterfølgende bliver tilbudt et job i bureauet!

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send en motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om dine kompetencer og interesser. Send den sammen med dit CV snarest muligt via linket øverst på siden, men senest den 31. maj 2021.

Hvis du har spørgsmål, henvender du dig blot til Andreas Dinesen på eller 3025 0669.

Opstart er medio august.

Expected salary:

Location: København

Job date: Fri, 12 Mar 2021 08:30:24 GMT

Apply for the job now!

#Tracking #Analytics #praktikant #efterår #København #Copenhagen #Denmark