Verhuurmakelaar nieuwbouw in Noord-Holland

Verhuurmakelaar nieuwbouw in Noord-Holland

Job title: Verhuurmakelaar nieuwbouw in Noord-Holland

Company: Daan

Job description: Wij zoeken jou!

Is het voor jou echt een uitdaging om te zorgen dat de huurwoningen zo efficiënt en effectief mogelijk verhuurd worden? Ben je een ster in het onderhouden van externe contacten met huurders en gemeente? Heb je kennis van relevante wet- en regelgeving, het mutatieproces én bouwtechnische kennis op het gebied van mutatieonderhoud? Misschien ben jij dan wel de Verhuurmakelaar die wij zoeken!

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor de leukste werkgever van Nederland: Daan! Wij werken samen met de leukste woningcorporaties, waaronder deze woningcorporatie in Noord-Holland die opzoek is naar een Verhuurmakelaar. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen wij ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst

Wat ga je doen?

Als Verhuurmakelaar ben je verantwoordelijk voor het volledige verhuur- en mutatieproces: van opzegging tot afsluiting van de verhuurovereenkomst, inclusief oplevering. Een hele uitdaging dus! Je zal de voor- en eindinspecties gaan uitvoeren en bent verantwoordelijk voor opdrachtverstrekking van het mutatieonderhoud. Verder selecteer en begeleid je (potentiële) klanten bij bezichtigingen en zorg je ervoor dat bij bemiddeling alle administratieve taken juist afgehandeld zijn. Alle huurdersgegevens? Die verzamel en controleer jij ten behoeve van de vergunning. Natuurlijk beoordeel je ook verzoeken voor woningruil en handel je deze op de juiste manier af. Als Verhuurmakelaar ben je binnen de woningcorporatie veel in contact met andere afdelingen. Jij bent degene die de afdeling finance opdracht geeft een nieuwe huurprijs te maken en de opmaak van de eind nota voor de vertrekkende huurder te verzorgen. Je bent verantwoordelijk voor de overdracht van een nieuwe huurder aan de woonconsulenten. Tot slot bewaak je de timing en planning bij de selectie van nieuwe huurders en stuur je de medewerkers van het wijkteam hierin aan.

Wat verwachten we van jou?

  • Beschikbaarheid voor minimaal 32, maar het liefst 36 uur per week;
  • Kennis op het gebied van relevante wet- en regelgeving (o.a. huurwetgeving);
  • Bouwtechnische kennis op gebied van mutatieonderhoud;
  • Kennis van het mutatieproces.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een gave opdracht tot eind 2021;
  • Een vast contactpersoon vanuit Daan die je helpt met al je vragen;
  • Je gaat werken bij de beste werkgever van Nederland 2019-2020;
  • Leuke kortingen op je sport-abonnement en je zorgverzekering;
  • Een gloednieuwe, knaloranje Veloretti fiets via het Daan fietsplan.

Heb je nog vragen?

Bel of mail me dan gerust! Bellen kan op 06-53633423 en mailen naar [email protected] Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Ik zie je cv graag tegemoet als je klikt op de oranje button hiernaast.

Expected salary:

Location: Noord-Holland

Job date: Sat, 10 Jul 2021 04:55:30 GMT

Apply for the job now!

#Verhuurmakelaar #nieuwbouw #NoordHolland