Vi trenger dyktige fagpersoner

Vi trenger dyktige fagpersoner

Job title: Vi trenger dyktige fagpersoner

Company: People of Norway

Job description: IT’S ALL ABOUT THE PEOPLE!

Vi vet at det er de ansatte som er bedriftens aller viktigste ressurs. People har derfor siden 2002 hjulpet tusenvis av jobbsøker med å få drømmejobben, samtidig har våre kunder, som er alt fra små lokale virksomheter til store globale selskaper, fått sin drømmekandidat.

People har lokaleide kontorer over hele landet som alle er drevet av eiere og partnere som er erfarne og engasjerte og har sterk lokal forankring. People tilbyr rekruttering samt vikar- og konsulentformidling innen alle fagområder og stillingskategorier. Vi garanterer en rask og profesjonell rekrutteringsprosess uansett hvor i landet stillingen ligger.

People, matching great talent, with great companies

Vi ser etter psykologer og spesialpsykologer til spennende stillinger, hvor du kan hjelpe mennesker mestre livets utfordringer. Med spektakulær nordnorsk natur og en unik atmosfære som rammer, får du gode muligheter for utvikling og profesjonell vekst. Arbeidstiden din vil primært bestå av gruppebehandling og individuelle samtaler. Du vil jobbe i et tverrfaglig team, hvor dere samarbeider tett om behandlingen.

Kvalifikasjoner:

  • Norsk autorisasjon som psykolog. Godkjent spesialist i psykologi.
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Vi oppfordrer nyutdannede til å søke

Personlige egenskaper: Vår arbeidsplass har åpenhet i fokus, og vi har som mål å kontinuerlig videreutvikle våre metoder og praksiser. Vi ser etter deg som har mennesket i fokus, som ser viktigheten av å jobbe tverrfaglig. Jobben går mye ut på teamarbeid, så vi vil ha deg som er komfortabel med andre, liker å dele sin kunnskap og lære av andre. Vi ser for oss at du er positiv, strukturert og liker å snakke med andre. Det er viktig for oss at du har engasjement og endringsoptimisme.

Hos oss får du:

  • Jobbe i et arbeidsmiljø med tett samarbeid mellom ulike yrkesgrupper
  • Spennende faglige utfordringer
  • En fremtidsrettet og vital kompetanseorganisasjon
  • Gode betingelser

Nøkkelord Psykolog, Psykologi, Gruppeterapi, Psykiatri , Psykososial veiledning, Terapi, Kognitiv psykologi, Helsepsykologi, Personlighetspsykologi, Trauma Therapy, Psykodiagnostikk

Expected salary:

Location: Narvik, Nordland

Job date: Fri, 12 Nov 2021 06:25:30 GMT

Apply for the job now!

#trenger #dyktige #fagpersoner